Týždenné menu

DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 3,80 €

 
PONDELOK 06. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Brokolicová 
Menu I.: 100 g Kuracie so šampiňónovou omáčkou, 80 g ryža, 80 g hranolky, 50 g šalát
Menu II.: 300 g Bryndzové halušky
 
UTOROK 07. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Hŕstková so zeleninou
Menu I.: 100 g Bravčové pečené s pomarančovo-vínovou omáčkou, 200 g slovenská ryža, 70 g kompót
Menu II.: 250 g Držky na paprike, 160 g knedle
 
STREDA 08. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Kelová s mäsom
Menu I.: 100 g Bravčové na rozmaríne s hráškom, 200 g zemiaková kaša, 50 g šalát
Menu II.: 300 g Palacinky s džemom a čokoládou
 
ŠTVRTOK 09. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Zeleninová s mrvenicou
Menu I.: 120 g Segedínsky guláš, 160 g knedle
Menu II.: 300 g Lasagne s hovädzím mäsom, 50 g šalát 
 
PIATOK 10. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Šošovicová na kyslo
Menu I.: 100 g Španielsky vtáčik z bravčového mäsa, 160 g ryža, 50 g šalát
Menu II.: 100 g Pečené hoky (ryba) s cibuľkou, 200 g varené zemiaky, dusená zelenina na masle

PONDELOK 23.11.2020:

Polievka:    0,33 l Minestrone (1)

Menu I.:     120 g Bravčová panenka s hubovou omáčkou, 200 g opekané zemiaky (1,7)

Menu II.:    200 g Držky na paprike, 160 g parená knedľa (1)

UTOROK 24.11.2020:

Polievka:    0,33 l Cesnaková špeciál, chlieb (1,7)

Menu I.:     120 g Poľský obrátený rezeň, 200 g zemiaková kaša, 30 g kyslá uhorka (1,3,7)

Menu II.:    300 g Boloňské špagety (1,3)

STREDA 25 .11.2020:

Polievka:    0,33 l Írska, chlieb (1,7)

Menu I.:     120 g Plovdivské mäso, 80 g dusená ryža, 80 g hranolky, 50 g šalát (1)

Menu II.:    200 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (1,3,7)

ŠTVRTOK 26.11.2020:

Polievka:    0,33 l Zemiaková s paprikou, chlieb (1)

Menu I.:     120 g Segedínsky guláš, 160 g parená knedľa (1,7)

Menu II.:    120 g Kuracie prírodné, 250 g dusená zelenina na masle (1,7)

PIATOK 27.11. 2020:

Polievka:    0,33 l Hrášková s liatym cestom (1,3,7)

Menu I.:     120 g Bravčové plnené pekárenskou plnkou, 200 g slovenská ryža, 70 g červená repa (1,3,7)

Menu II.:    150 g Vyprážaný karfiol, 200 g varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

ZO STRAVNÝCH LÍSTKOV NEVYDÁVAME

 
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice,  11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)