TÝŽDENNÉ MENU
DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 3,80 €
PONDELOK 12.04.2021:
Polievka: 0,33 l Minestrone (1,7,9)
Menu I.: 220 g Pečené kuracie stehno plnené žemľovou plnkou, 160 g dusená ryža, 70 g kompót (1,3,7)
UTOROK 13.04.2021:
Polievka: 0,33 l Frankfurtská s párkom, chlieb (1,7)
Menu I.: 120 g Soté z troch druhov mäsa v zemiakovej placke, 150 g opekané zemiaky, 50 g šalát (1,3,7)
Menu II.: 250 g Šišky s džemom (1,3,7)
STREDA 14.04.2021:
Polievka: 0,33 l Palócz, chlieb (1,7)
Menu I.: 20 g Bravčové karé „Dúbrava“, 200 g tarhoňa, 50 g šalát (1)
Menu II.: 120 g Kuracia rolka plnená brokolicou a syrom, 80 g dusená ryža, 80 g hranolky, 50 g šalát (1,7)
ŠTVRTOK 15.04. 20201:
Polievka: 0,33 l Zemiaková na kyslo, chlieb (1,7)
Menu I.: 120 g Pečená bravčová krkovička, 100 g dusená červená kapusta, 160 g parená knedľa (1)
Menu II.: 120 g Kurací vyprážaný mix, 250 g zeleninový šalát s cesnakovým dressingom (1,3,7)
PIATOK 16.04.2021:
Polievka: 0,33 l Slepačí vývar s tirolskými knedličky (1,3,7,9)
Menu I.: 120 g „Dalmátske“ hovädzie ragú, 80 g dusená ryža, 80 g americké zemiaky, 50 g šalát (1)
Menu II.: 300 g Bryndzové pirohy so slaninkou a kyslou smotanou (1,7)
ZO STRAVNÝCH LÍSTKOV NEVYDÁVAME!
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice, 11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)