TÝŽDENNÉ MENU

DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 3,80 €

PONDELOK 12.04.2021:

Polievka:    0,33 l Minestrone (1,7,9)

Menu I.:     220 g Pečené kuracie stehno plnené žemľovou plnkou, 160 g dusená ryža, 70 g kompót (1,3,7)

UTOROK 13.04.2021:

Polievka:    0,33 l Frankfurtská s párkom, chlieb (1,7)

Menu I.:     120 g Soté z troch druhov mäsa v zemiakovej placke, 150 g opekané zemiaky, 50 g šalát (1,3,7)

Menu II.:     250 g Šišky s džemom (1,3,7)

STREDA 14.04.2021:

Polievka:    0,33 l Palócz, chlieb (1,7)

Menu I.:     20 g Bravčové karé „Dúbrava“, 200 g tarhoňa, 50 g šalát (1)

Menu II.:    120 g Kuracia rolka plnená brokolicou a syrom, 80 g dusená ryža, 80 g hranolky, 50 g šalát (1,7)

ŠTVRTOK 15.04. 20201:

Polievka:    0,33 l Zemiaková na kyslo, chlieb (1,7)

Menu I.:     120 g Pečená bravčová krkovička, 100 g dusená červená kapusta, 160 g parená knedľa (1)

Menu II.:    120 g Kurací vyprážaný mix, 250 g zeleninový šalát s cesnakovým dressingom (1,3,7)

PIATOK 16.04.2021:

Polievka:    0,33 l Slepačí vývar s tirolskými knedličky (1,3,7,9)

Menu I.:     120 g „Dalmátske“ hovädzie ragú, 80 g dusená ryža, 80 g americké zemiaky, 50 g šalát (1)

Menu II.:     300 g Bryndzové pirohy so slaninkou a kyslou smotanou (1,7)

 
PONDELOK 22.03.2021:
Polievka: 0,33 l Gulášová, chlieb (1)
Menu I.: 120 g Kuracie prsia s hubovou omáčkou, 80 g dusená ryža, 80 g hranolky (1,7)
 
UTOROK 23.03.2021:
Polievka: 0,33 l Stredomorská (1)
Menu I.: 120 g Bravčová pochúťka v palacinke, 200 g opekané zemiaky, 50 šalát (1,3,7)
Menu II.: 300 g Taliansky šalát s kuracím mäskom (1,7)
 
STREDA 24.03.2021:
Polievka: 0,33 l Fazuľová s kyslou kapustou, chlieb (1,7)
Menu I.: 120 g Grilovaný losos s citrónovou omáčkou, 80 g dusená ryža, 80 g krokety,
 
obloha (1,4,7)
 
Menu II.: 300 g Jablková žemľovka s jahodovým krémom (1,3,7)
 
ŠTVRTOK 25.03. 20201:
Polievka: 0,33 l Paradajková (1,3,7)
Menu I.: 120 g Bravčové na poľovnícky spôsob, 160 g parená knedľa (1,7)
Menu II.: 300 g Zapekané zemiaky s brokolicou a syrom, 50 g šalát (1,3,7)
 
PIATOK 26.03.2021:
Polievka: 0,33 l Slepačí vývar s pečeňovými haluškami (1,3,9)
Menu I.: 220 g Kuracie stehno pečené na zemiakoch a kyslej kapuste (1,7)
Menu II.: 120 g Bravčová sekaná plnená vajcom, 250 g šošovicový prívarok, chlieb
 
(1,3,7)

                                                ZO STRAVNÝCH  LÍSTKOV NEVYDÁVAME!

 
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice,  11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)