Týždenné menu
DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 3,80 €
PONDELOK 25 .01.2021:
Polievka: 0,33 l Šošovicová na kyslo, chlieb (1,7)
Menu I.: 120 g Kuracie zapekané s paradajkou a hermelínom, 80 g dusená ryža, 80 g americké zemiaky, 50 g šalát (1,7)
Menu II.: 300 g Zemiakové guľky plnené údeným mäsom, kyslá kapusta (1,3)
UTOROK 26.01.2021:
Polievka: 0,33 l Cícerová, chlieb (1,7)
Menu I.: 120 g Brnenský vyprážaný rezeň, 200 g varené zemiaky, 50 g šalát (1,3,7)
Menu II.: 300 g Parené buchty plnené džemom s čokoládou (1,3,7)
STREDA 27.01.2021:
Polievka: 0,33 l Ruský boršč, chlieb (1,7)
Menu I.: 120 g Bravčové stehno na zelenine, 80 g dusená ryža, 80 g hranolky, 50 g šalát (1,3,7)
Menu II.: 150 g Plnený kapustný list, 200 g varené zemiaky (1,3,7)
ŠTVRTOK 28.01. 20201:
Polievka: 0,33 l Držková, chlieb (1,9)
Menu I.: 120 g Pečená krkovička, 100 g dusená červená kapusta, 160 g žemľová knedľa (1,7)
Menu II.: 300 g Kuracie soté zapekané v zemiakovej kaši, 50 g šalát (7)
PIATOK 29.01.2021:
Polievka: 0,33 l Hovädzí vývar s pečeňovými knedličkami (1,3,7,9)
Menu I.: 120 g Vyprážaný kurací stehenný plátok, 200 g zemiakový šalát (1,3,7)
Menu II.: 300 g Špagety s dusenou zeleninou bravčovým mäsom a cesnakovou omáčkou (1,3,7)
ZO STRAVNÝCH LÍSTKOV NEVYDÁVAME
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice, 11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)