TÝŽDENNÉ MENU

DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 3,80 €

PONDELOK 03.05.2021:

Polievka:    0,33 l Paradajková so syrom (1,7)

Menu I.:     120 g Morčací rezeň v sezamovej strúhanke, 200 g zemiaková kaša, 50 g obloha (1,3,7)

UTOROK 04.05.2021:                          

Polievka:    0,33 l  Kalerábová so zemiakmi a s krutónmi (1,7)

Menu I.:     120 g  Cíferský rezeň (br.karé, kukurica, šunka, syr), 160 g hubová ryža, 50 g šalát (1,7)

Menu II.:    120 g  Kuracie prírodné, 200 g zapekaná zelenina (1,3,7)

STREDA 05.05.2021:

Polievka:    0,33 l Gulášová, chlieb (1)

Menu I.:     120 g  Bravčové v keli, 200 g varené zemiaky (1)

Menu II.:    150 g Gombolce s lekvárom, 150 g zemiakové šúľance (1,3,7)

ŠTVRTOK  06.05. 20201:

Polievka:    0,33 l Fazuľová s párkom, chlieb (1,7)

Menu I.:     120 g  Sviečková na smotane, 160 g parená knedľa (1,3,7)

Menu II.:    120 g Kuracie soté, 160 g ryžový pilaf s jablkami a mrkvou (1)

PIATOK 07.05.2021: 

Polievka:    0,33 l Slepačí vývar s cestovinou  (1,3,7,9)

Menu I.:     120 g Bravčové plnené žemľovo-mäsovou plnkou, 80 dusená ryža , 80 g hranolky (1,3,7)

Menu II.:    150 g Dusená brokolica, 200 g maslové halušky, syrová omáčka  (1,3,7)

 
PONDELOK 22.03.2021:
Polievka: 0,33 l Gulášová, chlieb (1)
Menu I.: 120 g Kuracie prsia s hubovou omáčkou, 80 g dusená ryža, 80 g hranolky (1,7)
 
UTOROK 23.03.2021:
Polievka: 0,33 l Stredomorská (1)
Menu I.: 120 g Bravčová pochúťka v palacinke, 200 g opekané zemiaky, 50 šalát (1,3,7)
Menu II.: 300 g Taliansky šalát s kuracím mäskom (1,7)
 
STREDA 24.03.2021:
Polievka: 0,33 l Fazuľová s kyslou kapustou, chlieb (1,7)
Menu I.: 120 g Grilovaný losos s citrónovou omáčkou, 80 g dusená ryža, 80 g krokety,
 
obloha (1,4,7)
 
Menu II.: 300 g Jablková žemľovka s jahodovým krémom (1,3,7)
 
ŠTVRTOK 25.03. 20201:
Polievka: 0,33 l Paradajková (1,3,7)
Menu I.: 120 g Bravčové na poľovnícky spôsob, 160 g parená knedľa (1,7)
Menu II.: 300 g Zapekané zemiaky s brokolicou a syrom, 50 g šalát (1,3,7)
 
PIATOK 26.03.2021:
Polievka: 0,33 l Slepačí vývar s pečeňovými haluškami (1,3,9)
Menu I.: 220 g Kuracie stehno pečené na zemiakoch a kyslej kapuste (1,7)
Menu II.: 120 g Bravčová sekaná plnená vajcom, 250 g šošovicový prívarok, chlieb
 
(1,3,7)

                                                ZO STRAVNÝCH  LÍSTKOV NEVYDÁVAME!

 
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice,  11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)