Týždenné menu

DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 3,40 €

 
PONDELOK 06. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Brokolicová 
Menu I.: 100 g Kuracie so šampiňónovou omáčkou, 80 g ryža, 80 g hranolky, 50 g šalát
Menu II.: 300 g Bryndzové halušky
 
UTOROK 07. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Hŕstková so zeleninou
Menu I.: 100 g Bravčové pečené s pomarančovo-vínovou omáčkou, 200 g slovenská ryža, 70 g kompót
Menu II.: 250 g Držky na paprike, 160 g knedle
 
STREDA 08. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Kelová s mäsom
Menu I.: 100 g Bravčové na rozmaríne s hráškom, 200 g zemiaková kaša, 50 g šalát
Menu II.: 300 g Palacinky s džemom a čokoládou
 
ŠTVRTOK 09. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Zeleninová s mrvenicou
Menu I.: 120 g Segedínsky guláš, 160 g knedle
Menu II.: 300 g Lasagne s hovädzím mäsom, 50 g šalát 
 
PIATOK 10. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Šošovicová na kyslo
Menu I.: 100 g Španielsky vtáčik z bravčového mäsa, 160 g ryža, 50 g šalát
Menu II.: 100 g Pečené hoky (ryba) s cibuľkou, 200 g varené zemiaky, dusená zelenina na masle
PONDELOK 21. 01. 2019:
Polievka: 0,33 l Sedliacka, chlieb (1,7)
Menu I.: 120 g Kuracie prsia plnené slivkou,  200 g tarhoňa, 70 g kompót (1,3,7)
Menu II.: 300 g Cestovina zapekaná s údeným mäsom a slaninkou, 50 g kyslá kapusta (1,3)
 
UTOROK 22. 01. 2019:
Polievka: 0,33 l Cícerová, chlieb (1)  
Menu I.: 120 g Bravčové na zázvore, 200 g opekané zemiaky, 50 g šalát (1)
Menu II.: 300 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (1,3,7) 
 
STREDA 23. 01. 2019:
Polievka: 0,33 l Ruský boršč, chlieb (1,9)
Menu I.: 120 g Morčacie s ríbezľovo-vínovou omáčkou, 80 g dusená ryža, 80 g krokety, obloha (1,7)
Menu II.: 120 g Bravčový perkelt, 100 g prívarok zo zelenej fazuľky, 200 g varené zemiaky (1,7)
 
ŠTVRTOK 24. 01. 2019:
Polievka: 0,33 l  Minestrone (1)
Menu I.: 120 g Segedínsky guláš, 160 g parená knedľa (1,7)
Menu II.: 120 g Kuracie zapekané s brokolicou, paradajkou a syrom, 160 g dusená ryža,  50 g šalát (1,7)
 
PIATOK 25. 01. 2019:
Polievka: 0,33 l Hovädzí vývar so žemľovými knedličkami (1,3,7,9)
Menu I.: 120 g Údené karé v zemiakovom cestíčku, 200 g varené zemiaky, 50 g čalamáda (1,3)
Menu II.: 300 g Taliansky cestovinový šalát s tuniakom (1,3,4)
 
 

ZO STRAVNÝCH LÍSTKOV NEVYDÁVAME

 
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice,  11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)