Týždenné menu

DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 3,80 €

 
PONDELOK 06. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Brokolicová 
Menu I.: 100 g Kuracie so šampiňónovou omáčkou, 80 g ryža, 80 g hranolky, 50 g šalát
Menu II.: 300 g Bryndzové halušky
 
UTOROK 07. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Hŕstková so zeleninou
Menu I.: 100 g Bravčové pečené s pomarančovo-vínovou omáčkou, 200 g slovenská ryža, 70 g kompót
Menu II.: 250 g Držky na paprike, 160 g knedle
 
STREDA 08. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Kelová s mäsom
Menu I.: 100 g Bravčové na rozmaríne s hráškom, 200 g zemiaková kaša, 50 g šalát
Menu II.: 300 g Palacinky s džemom a čokoládou
 
ŠTVRTOK 09. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Zeleninová s mrvenicou
Menu I.: 120 g Segedínsky guláš, 160 g knedle
Menu II.: 300 g Lasagne s hovädzím mäsom, 50 g šalát 
 
PIATOK 10. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Šošovicová na kyslo
Menu I.: 100 g Španielsky vtáčik z bravčového mäsa, 160 g ryža, 50 g šalát
Menu II.: 100 g Pečené hoky (ryba) s cibuľkou, 200 g varené zemiaky, dusená zelenina na masle
PONDELOK 29.06.2020: 
Polievka: 0,33 l Kapustnica, chlieb (1)
Menu I.: 120 g Kuracie prírodné s duseným hráškom na masle, 160 g dusená ryža (1,7)
Menu II.: 300 g Zemiakové placky plnené zemiakovo-bryndzovou plnkou (1,3,7)
                       
UTOROK  30.06.2020:
Polievka: 0,33 l Brokolicová krémová, krutóny (1,7)
Menu I.: 120 g Bravčové medailónky s jablkami, 200 g americké zemiaky (1,7)         
Menu II.: 300 g Kuracie kari rizoto, 50 g šalát (7)
 
STREDA 01.07.2020:
Polievka: 0,33 l Írska, chlieb (1,7)
Menu I.: 120 g Kuracia cigánska, 80 g dusená ryža, 80 g hranolky, šalát (1,7)
Menu II.: 150 g Plnený kapustný list, 200 g varené zemiaky (1,3)
 
ŠTVRTOK 02.07.2020:   
Polievka: 0,33 l Čínska ostro-kyslá (6)     
                0,33 l Zeleninový vývar s cestovinou (1,3,9)
Menu I.: 120 g  Bravčové na poľovnícky spôsob, 160 g parená knedľa (1,7)
Menu II.: 300 g Gombolce s džemom (1,3,7)
 
PIATOK  03.07.2020:   
Polievka: 0,33 l  Hovädzí vývar s tirolskými knedličkami (1,3,7,9)
Menu I.: 120 g Bravčové karé Dúbrava (plnka: mleté mäso, kápia, šampiňóny, slanina, koreniny), 160 g dusená ryža, 30 g kyslá uhorka (1,10)
Menu II.: 300 g Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom, 50 g šalát (1,3,7)
 
 

ZO STRAVNÝCH LÍSTKOV NEVYDÁVAME

 
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice,  11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)