TÝŽDENNÉ MENU

DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 4,80 €

 

Pondelok 28.11.2022

Polievka: 0,33 l Zeleninová s cestovinou (1,3)

Menu I.: 120 g Kuracia čína, 160 g ryža, 50 g šalát

Menu II.: 120 g Vyprážaný údený syr, 160 g hranolky, 50 g tatárska omáčka (1,3,7)

 

Utorok 29.11.2022

Polievka: 0,33 l Kapustnica, chlieb (1)

Menu I.: 120 g Žobrácky rezeň, 160 g americké zemiaky, 20 g kyslá uhorka (1,7)

Menu II.: 250 g Škoricové buchty s karamelovým krémom (1,3,7)

 

Streda 30.11.2022

Polievka: 0,33 l Hrášková s mrveničkou (1,3)

Menu I.: 120 g Važecká pochúťka v zemiakovej placke, 120 g ryža, 50 g červená repa (1,3,7) 

Menu II.: 300 g Lasagne s kuracím mäsom, 50 g šalát (1,3,7)

 

Štvrtok 01.12.2022

Polievka: 0,33 l Kelová s klobásou a zemiakmi, chlieb (1)

Menu I.: 120 g Kurací pastiersky rezeň, 200 g zemiakový šalát bez majonézy (1,3,7) 

Menu II.: 350 g Bravčové rizoto, 50 g čalamáda

 

Piatok 02.12.2022

Polievka: 0,33 l Bravčový vývar so šunkovými knedličkami (1,3,7,9)

Menu I.: 120 g Bravčové guľky v paradajkovej omáčke, 160 g parená knedľa (1,3)

Menu II.: 300 g Zapekané rybie filé so zemiakmi, 20 g kyslá uhorka

 
 
Menu II.: 300 g Taliansky šalát s kuracím mäskom (1,7)
 
STREDA 24.03.2021:
Polievka: 0,33 l Fazuľová s kyslou kapustou, chlieb (1,7)
Menu I.: 120 g Grilovaný losos s citrónovou omáčkou, 80 g dusená ryža, 80 g krokety,
 
obloha (1,4,7)
 
Menu II.: 300 g Jablková žemľovka s jahodovým krémom (1,3,7)
 
ŠTVRTOK 25.03. 20201:
Polievka: 0,33 l Paradajková (1,3,7)
Menu I.: 120 g Bravčové na poľovnícky spôsob, 160 g parená knedľa (1,7)
Menu II.: 300 g Zapekané zemiaky s brokolicou a syrom, 50 g šalát (1,3,7)
 
PIATOK 26.03.2021:
Polievka: 0,33 l Slepačí vývar s pečeňovými haluškami (1,3,9)
Menu I.: 220 g Kuracie stehno pečené na zemiakoch a kyslej kapuste (1,7)
Menu II.: 120 g Bravčová sekaná plnená vajcom, 250 g šošovicový prívarok, chlieb
 
(1,3,7)

                                                ZO STRAVNÝCH  LÍSTKOV NEVYDÁVAME!

**Váha mäsa je uvedená v surovom stave**
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice,  11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)