TÝŽDENNÉ MENU
DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 4,20 €
Pondelok 23.05.2022
Polievka: 0,33 l Pálocz, chlieb (1,7)
Menu I.: 120 g Bravčové soté, 80 g ryža, 80 g zemiakové placky, 20 g kyslá uhorka (1,10)
Menu II.: 300 g Granatiersky pochod, 50 g čalamáda (1,3)
Utorok 24.05.2022
Polievka: 0,33 l Hrachová s krutónmi (1)
Menu I.: 120 g Kurací rezeň v cestíčku, 200 g zemiaková kaša, 50 g kompót (1,3,7)
Menu II.: 250 g Šišky s džemom (1,3,7)
Streda 25.05.2022
Polievka: 0,33 l Rascová, chlieb (1,3)
Menu I.: 120 g Živánka na pekáči, 200 g varené zemiaky, 50 g šalát (1)
Menu II.: 300 g Bravčová rizoto, 20 g uhorka
Štvrtok 26.05.2022
Polievka: 0,33 l Kapustnica, chlieb
Menu I.: 120 g Frankfurtské plnené karé, 200 g tarhoňa, 50 g červená repa (1,3)
Menu II.: 300 g Zeleninovo – cestovinový šalát s kuracím mäsom (1,3,7)
Piatok 27.05.2022
Polievka: 0,33 l Hovädzia s cestovinou (1,3)
Menu I.: 120 g Varené bravčové stehno, kôprová omáčka, 160 g parená knedľa (1,7)
Menu II.: 120 g Rybie filé na zelenine, 150 g opekané zemiaky (7)
250 g Pečené kačacie stehno, 100 g dusená červená kapusta, 150 g lokše (2ks) (1)
ZO STRAVNÝCH LÍSTKOV NEVYDÁVAME!
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice, 11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)