TÝŽDENNÉ MENU

DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 4,00 €

Pondelok 25.10.2021    

Polievka:    0,33 l Hubová, chlieb (1,7)        

Menu I:      120 g Kuracie rezne v syrovom cestíčku, 80 g zeleninová ryža, 80 g americké zemiaky, 50 g šalát (1,3,7)

Menu II:      300 g Bryndzové pirohy so slaninkou  (1,3,7)

Utorok 26.10.2021

Polievka:    0,33 l Fazuľová s kyslou kapustou, chlieb (1,7)

Menu I:      120 g Karé plnené pražskou plnkou, 200 g tarhoňa, 70 g červená repa (1,3,7)

Menu II:      300 g Zemiakové guľky plnené údeným mäsom s cibuľkou a slaninkou (1,3)

Streda 27.10.2021

Polievka:    0,33 l Zemiaková s vajcom, chlieb (1,3,7)

Menu I:      120 g Grilované bravčové koleno (plátky) alebo grilované rebrá, 100 g prívarok zo zelenej fazuľky, 200 g varené zemiaky (1,7)

Menu II:      250 g Ryžový nákyp s jablkami (3,7)

Štvrtok 28.10.2021

Polievka:    0,33 l Šošovicová, chlieb (1,7)

Menu I:      120 g Maďarský guláš, 160 g parená knedľa (1,7)

Menu II:      300 g Gyoza s bravčovým mäsom a zeleninou (japonské plnené taštičky) (1)

Piatok 29.10.2021

Polievka:    0,33 l Bravčový vývar so žemľovými knedličkami (1,3,7,9)

Menu I:       120 g Tokáň na červenom víne, 80 g dusená ryža, 80 g zemiaková placka, 50 g šalát (1,3)

Menu II:      120 g Kuracie vnútornosti na smotane, 200 g cestovina (1,3,7)

Ponuka týždňa: objednávky deň vopred, cena jedla 7,00 eur

250 g Pečené kačacie stehno, 100 g dusená červená kapusta, 2 ks lokša (1)

 
Menu II.: 300 g Taliansky šalát s kuracím mäskom (1,7)
 
STREDA 24.03.2021:
Polievka: 0,33 l Fazuľová s kyslou kapustou, chlieb (1,7)
Menu I.: 120 g Grilovaný losos s citrónovou omáčkou, 80 g dusená ryža, 80 g krokety,
 
obloha (1,4,7)
 
Menu II.: 300 g Jablková žemľovka s jahodovým krémom (1,3,7)
 
ŠTVRTOK 25.03. 20201:
Polievka: 0,33 l Paradajková (1,3,7)
Menu I.: 120 g Bravčové na poľovnícky spôsob, 160 g parená knedľa (1,7)
Menu II.: 300 g Zapekané zemiaky s brokolicou a syrom, 50 g šalát (1,3,7)
 
PIATOK 26.03.2021:
Polievka: 0,33 l Slepačí vývar s pečeňovými haluškami (1,3,9)
Menu I.: 220 g Kuracie stehno pečené na zemiakoch a kyslej kapuste (1,7)
Menu II.: 120 g Bravčová sekaná plnená vajcom, 250 g šošovicový prívarok, chlieb
 
(1,3,7)

                                                ZO STRAVNÝCH  LÍSTKOV NEVYDÁVAME!

 
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice,  11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)