Týždenné menu

DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 3,80 €

 
PONDELOK 06. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Brokolicová 
Menu I.: 100 g Kuracie so šampiňónovou omáčkou, 80 g ryža, 80 g hranolky, 50 g šalát
Menu II.: 300 g Bryndzové halušky
 
UTOROK 07. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Hŕstková so zeleninou
Menu I.: 100 g Bravčové pečené s pomarančovo-vínovou omáčkou, 200 g slovenská ryža, 70 g kompót
Menu II.: 250 g Držky na paprike, 160 g knedle
 
STREDA 08. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Kelová s mäsom
Menu I.: 100 g Bravčové na rozmaríne s hráškom, 200 g zemiaková kaša, 50 g šalát
Menu II.: 300 g Palacinky s džemom a čokoládou
 
ŠTVRTOK 09. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Zeleninová s mrvenicou
Menu I.: 120 g Segedínsky guláš, 160 g knedle
Menu II.: 300 g Lasagne s hovädzím mäsom, 50 g šalát 
 
PIATOK 10. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Šošovicová na kyslo
Menu I.: 100 g Španielsky vtáčik z bravčového mäsa, 160 g ryža, 50 g šalát
Menu II.: 100 g Pečené hoky (ryba) s cibuľkou, 200 g varené zemiaky, dusená zelenina na masle

PONDELOK 25 .01.2021: 

Polievka:    0,33 l Šošovicová na kyslo, chlieb (1,7)

Menu I.:     120 g Kuracie zapekané s paradajkou a hermelínom, 80 g dusená ryža, 80 g americké zemiaky, 50 g šalát (1,7)

Menu II.:    300 g Zemiakové guľky plnené údeným mäsom, kyslá kapusta (1,3)

UTOROK 26.01.2021:

Polievka:    0,33 l  Cícerová, chlieb (1,7)

Menu I.:     120 g  Brnenský vyprážaný rezeň, 200 g varené zemiaky, 50 g šalát (1,3,7)

Menu II.:    300 g Parené buchty plnené džemom s čokoládou (1,3,7)

STREDA 27.01.2021:

Polievka:    0,33 l Ruský boršč, chlieb (1,7)

Menu I.:     120 g Bravčové stehno na zelenine, 80 g dusená ryža, 80 g hranolky, 50 g šalát (1,3,7)

Menu II.:    150 g Plnený kapustný list, 200 g varené zemiaky (1,3,7) 

ŠTVRTOK 28.01. 20201:

Polievka:    0,33 l  Držková, chlieb (1,9)

Menu I.:     120 g Pečená krkovička, 100 g dusená červená kapusta, 160 g žemľová knedľa (1,7)

Menu II.:    300 g Kuracie soté zapekané v zemiakovej kaši, 50 g šalát (7)

PIATOK 29.01.2021: 

Polievka:    0,33 l Hovädzí vývar s pečeňovými knedličkami (1,3,7,9)

Menu  I.:    120 g Vyprážaný kurací stehenný plátok, 200 g zemiakový šalát (1,3,7)

Menu II.:    300 g Špagety s dusenou zeleninou bravčovým mäsom a cesnakovou omáčkou (1,3,7) 

 

                                     ZO STRAVNÝCH LÍSTKOV NEVYDÁVAME

 
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice,  11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)