Týždenné menu

DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 3,40 €

 
PONDELOK 06. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Brokolicová 
Menu I.: 100 g Kuracie so šampiňónovou omáčkou, 80 g ryža, 80 g hranolky, 50 g šalát
Menu II.: 300 g Bryndzové halušky
 
UTOROK 07. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Hŕstková so zeleninou
Menu I.: 100 g Bravčové pečené s pomarančovo-vínovou omáčkou, 200 g slovenská ryža, 70 g kompót
Menu II.: 250 g Držky na paprike, 160 g knedle
 
STREDA 08. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Kelová s mäsom
Menu I.: 100 g Bravčové na rozmaríne s hráškom, 200 g zemiaková kaša, 50 g šalát
Menu II.: 300 g Palacinky s džemom a čokoládou
 
ŠTVRTOK 09. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Zeleninová s mrvenicou
Menu I.: 120 g Segedínsky guláš, 160 g knedle
Menu II.: 300 g Lasagne s hovädzím mäsom, 50 g šalát 
 
PIATOK 10. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Šošovicová na kyslo
Menu I.: 100 g Španielsky vtáčik z bravčového mäsa, 160 g ryža, 50 g šalát
Menu II.: 100 g Pečené hoky (ryba) s cibuľkou, 200 g varené zemiaky, dusená zelenina na masle
PONDELOK 20. 05. 2019:
Polievka: 0,33 l Fazuľová mexická, chlieb (1)
Menu I.: 120 g Bravčové na rasci, 200 g opekané zemiaky, 50 g šalát (1)
Menu II.: 100 g Kuracia restovaná pečeň s jablkami, 160 g dusená ryža s kurkumou, 70 g kompót  (1,7) 
 
UTOROK 21. 05. 2019:
Polievka: 0,33 l Minestrone (1)  
Menu I.: 120 g Poľský obrátený rezeň, 200 g varené zemiaky, 30 g kyslá uhorka (1,3,7)
Menu II.: 300 g Zapekané palacinky plnené tvarohom s karamelovým krémom (1,3,7) 
 
STREDA 22. 05. 2019:
Polievka: 0,33 l Kelová, chlieb (1)
Menu I.: 120 g Karé plnené pivárskou plnkou, 200 g tarhoňa, 70 g červená repa (1,3,7)
Menu II.: 220 g Pečené kuracie stehno, 200 g kapustovo-ananásový šalát s majonézou (7)
 
ŠTVRTOK 23. 05. 2019:
Polievka: 0,33 l Gulášová, chlieb  (1,9)
Menu I.: 120 g Bravčové pečené, smotanovo-chrenová alebo paradajková omáčka, 160 g parená knedľa (1)
Menu II.: 120 g Kurací zapekaný plátok so šunkou a syrom, 160 g hráškovo-kukuricová ryža 50 g šalát (1,7)
 
PIATOK  24. 05. 2019:
Polievka: 0,33 l Hovädzí vývar s krupicovými haluškami   (1,3,7,9)
Menu I.: 120 g Bravčovo-kuracie soté, 80 g dusená ryža, 80 g hranolky, 50 g šalát  (1)
Menu II.:  120 g Šampiňónovo-syrový špíz, 200 g zemiaková kaša, dip (1,3,7)
 
 

ZO STRAVNÝCH LÍSTKOV NEVYDÁVAME

 
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice,  11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)